top of page

Huurvoorwaarden

Aankomst/vertrek  

 

 

De sleutel                  

 

Linnengoed 

 

 

           

Zwembad              

 

 

 

 

Huisdieren 

 

 

Roken

 

Waarborgsom

 

 

 

 

Annulering    

 

Boekingskosten 

 

Energiekosten  

 

 

Eind schoonmaak

Het gehuurde staat tot uw beschikking op zaterdag vanaf 16.00 uur, vertrek is op zaterdag voor 10.00 uur op de laatste dag van de huurperiode.

 

De eigenaar woont naast de villa, de sleutel kan daar worden opgehaald. 

 

Bed linnen voor de dekbedden is inbegrepen. Bij meerdere weken aaneengesloten huur wordt 1x per week, op zaterdag, het bedlinnen voor de dekbedden gratis vervangen voor schoon. Bed linnen ten allen tijde zelf van de bedden af halen en op maken. De hand- en baddoeken en het keuken linnen zijn eveneens inbegrepen.

 

Het water van het zwembad wordt geheel automatisch gereinigd en ontsmet; wel gaan wij ervan uit dat u dagelijks bladeren, beestjes e.d. zelf verwijdert met het aanwezige schepnet. Het zwembad is uitsluitend in gebruik in het voorjaar, de zomer en de herfst. Huisdieren mogen beslist niet in het zwembad. S.v.p. geen glaswerk nabij het zwembad gebruiken (plastic bekers zijn aanwezig). 

 

Huisdieren zijn toegestaan mits u er zeker van bent dat deze geen schade zullen aanbrengen aan interieur, tuin e.d. 

 

Het is niet toegestaan in het huis te roken.

 

Bij reservering is een waarborgsom verschuldigd ad ϵ150,–. Indien het gehuurde schoon en zonder schade wordt achtergelaten, wordt de waarborgsom binnen 30 dagen geretourneerd op uw bank- of girorekening. Is iets stuk gegaan? Geen probleem, noteer het even op de lijst. In voorkomende gevallen wordt de door u veroorzaakte schade en/of extra noodzakelijke schoonmaakkosten met de waarborgsom verrekend.

 

U dient zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.

 

Boekingskosten zijn niet verschuldigd.

 

De huurprijzen zijn inclusief energiekosten in de verhuur periode 1 mei t/m 28 september.

Voor de overige periodes is gebruik van elektrische verwarming tegen extra betaling mogelijk.

 

Wij zorgen voor de eind schoonmaak en berekenen daar voor ϵ45,–, maar zou u zo vriendelijk willen   zijn het huis netjes achter te laten, afvalbakken leeg, vuil linnengoed in de wasmand, serviesgoed schoon en in de kast, kachels en alle lichten uit. En tenslotte de sleutel afgeven.

bottom of page